Roofcon blijft groeien: nieuw personeel gezocht

2018 blijkt tot nu toe het drukste jaar uit de geschiedenis van Roofcon. We hebben al vele mooie projecten voor opdrachtgevers mogen afronden en nog altijd komen hier geregeld nieuwe opdrachten bij.

Een klus waaraan we vorige week zijn begonnen is bijvoorbeeld de renovatie van het crematorium in Usselo. We werken hier aan een nieuw dak met een isolatiewaarde van Rc 6. Dit verzekert de opdrachtgever van een beter beheersbaar binnenklimaat en een interessante kostenbesparing. De werkzaamheden verlopen voorspoedig en zijn naar verwachting medio 2019 helemaal afgerond. Meer weten? Lees in dit artikel meer over dit project.

Toekomstige projecten

Naast de werkzaamheden waar we momenteel druk mee zijn, staan er ook diverse nieuwe projecten op stapel. Zo gaan wij aan de slag voor een Lidl-vestiging in Veenendaal. Het betreft een compleet pakket van dakwerkzaamheden voor 2300 vierkante meter nieuwbouw. Van de stalen dakconstructie tot aan de dakbedekking en afwerking.

Ook gepland staat de renovatie van het dak van een parkeergarage in Enschede. Hier komt een isolatiepakket met dakbedekking en tegels.

Voor 34 woningen en appartementen in Utrecht verzorgen we daarnaast daken met Rc 8 isolatiewaarde en EPDM dakbedekking.

Tot slot zijn we nog betrokken bij een onderdoorgang in Colmschate en bij uiteenlopende particuliere werkzaamheden. Eén ding is dan ook zeker: voor Roofcon is er de komende periode genoeg te doen!

Verhuizing naar nieuwe locatie

In het kader van onze snelle groei vinden er de laatste tijd ook intern de nodige veranderingen plaats. Zo zijn we verhuisd naar een nieuwe bedrijfsvestiging (Tinsteden 18 in Enschede) die veel meer ruimte biedt dan de oude locatie. De verhuizing is inmiddels afgerond en ook hebben we het pand compleet verbouwd en opnieuw ingedeeld.

We zijn erg blij met deze nieuwe ruimte, waar we klanten prettiger kunnen onthalen en ook nog eens aanzienlijk meer voorraad kwijtkunnen. Dit zorgt voor een efficiëntere inkoop en hierdoor betere prijzen en snelle levering voor de klant. De verhuizing geeft ons rust voor de komende jaren en bovendien veel mogelijkheden om verder te groeien.

Nieuw personeel gezocht

Aan de snelle groei lijkt tot op heden maar geen einde te komen. Daarom zijn we nog steeds op zoek naar ervaren personeelsleden. In november maken we daarmee een goed begin, want op de eerste dag van deze maand gaat een nieuwe voorman met meer dan 20 jaar ervaring bij ons aan de slag. Daarnaast hebben wij recent een nieuwe medewerker aangenomen die we intern verder gaan opleiden.

Nog altijd hebben wij ruimte voor nieuwe medewerkers. Onze voorkeur gaat uit naar personeel met jarenlange ervaring en een ambitieuze en gemotiveerde instelling. Herken jij jezelf in dit profiel? Laat het ons dan weten via 053 – 230 74 60 of stuur een mailtje naar info@roofcon.nl.