Nieuwe projecten en ruimte voor nieuwe medewerkers

De grote drukte bij Roofcon duurt nog altijd onverminderd voort. Momenteel bevinden we ons in de afrondende fase van een aantal mooi opdrachten. Ook staan er alweer een aantal nieuwe projecten op stapel.

Het vermelden waard is onder meer de renovatie van het crematorium in Usselo. Het crematorium wordt compleet gemoderniseerd en de totale renovatie zal ongeveer een jaar in beslag nemen. Onderdeel hiervan is ook de volledige renovatie van het dakwerk, die Roofcon zal verzorgen en die medio juli van start zal gaan.

De renovatie is een langdurig en intensief traject, maar de overlast voor het publiek wordt waar mogelijk beperkt. Op eigen initiatief van Roofcon worden er alleen nachtdiensten gedraaid voor de dakrenovatie, zodat gasten geen enkele hinder ondervinden van de werkzaamheden. Het is een voorbeeld van de manier waarop wij graag met opdrachtgevers meedenken en ons aanpassen om hun wensen te verwezenlijken.

Andere projecten

Naast het project in Usselo, kijken wij uit naar diverse woningprojecten die op korte termijn van start gaan. Zo beginnen we volgende week met de complete renovatie van de platte bovendaken van 6 eengezinswoningen in Zwolle. In dezelfde week starten we met het renoveren van de uitbouwen en bergingen van 30 woningen in Sneek.

Op het gebied van woningen hebben we meer nieuws te melden: we zijn bijna klaar met de dakrenovatie van 45 woningen en bijbehorende bergingen in Utrecht. Ook leggen we momenteel de laatste hand aan het dak van een grote staalhal in Duitsland. Van diverse van deze projecten zullen wij binnenkort foto’s op de website plaatsen.

Nieuw personeel gezocht

Tot slot willen wij laten weten dat er momenteel ruimte is bij Roofcon voor nieuw personeel. Wij zoeken ervaren en enthousiaste dakdekkers met een minimale opleiding van TECTUM niveau 3 of 4. Ben jij collegiaal, denk je in teamverband en geef je de voorkeur aan een functie voor de langere termijn? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Je kunt ons bereiken via 053 – 230 74 60 of mail naar info@roofcon.nl.