Februari 2018

Roofcon heeft het druk! Dat komt onder andere doordat opdrachtgevers onze werkwijze waarderen. We zien onszelf niet als prijsvechter, maar ontzorgen klanten simpelweg door het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit en een goede service. Daardoor vinden steeds meer opdrachtgevers de weg naar Roofcon Dakwerken. Een groeiende omzet betekent dat er binnen het bedrijf diverse veranderingen plaatsvinden.

Een onderneming die groeit, heeft immers ook nieuwe medewerkers nodig. In de afgelopen tijd hebben wij maar liefst 5 nieuwe personeelsleden kunnen verwelkomen. Ook investeren wij continu in scholing van nieuw en bestaand personeel. Een nieuwe groep toekomstige dakdekkers start in oktober met hun professionele dakdekkersopleiding bij TECTUM.

Verhuizing naar een nieuwe bedrijfslocatie

Als gevolg van de sterke groei van Roofcon Dakwerken is een toename van ons medewerkersbestand een must. Het zorgt ervoor dat we optimaal voorbereid zijn op de toekomstige vraag vanuit de markt. Bij deze positieve ontwikkelingen hoort ook de verhuizing naar een nieuwe locatie. Na enige verbouwingswerkzaamheden hopen wij het nieuwe pand rond eind mei in gebruik te kunnen nemen. Over de details informeren wij u graag in een later stadium .

Om hierover toch een tipje van de sluier op te lichten delen we het navolgende mede. Om te beginnen is de oppervlakte van de nieuwe locatie circa 5 keer groter dan die van ons huidige bedrijfsgebouw. Hierdoor beschikken we straks over een eigen werkplaats en hebben we alle materialen in eigen beheer. Dit resulteert in een aanzienlijke tijdswinst, waarbij we de vrijgekomen uren kunnen benutten om onze klanten nóg beter te ontzorgen. Ook de rustige spreekkamers in ons nieuwe onderkomen zullen bij opdrachtgevers ongetwijfeld in de smaak vallen.

Druk bezig met uiteenlopende projecten

In deze drukke tijden brengt Roofcon mooie projecten tot een goed einde (zie hiervoor ook onze projectenpagina). Het benoemen waard zijn twee recente opdrachten in Oldenzaal; de nieuwbouw van het crematorium en de renovatie van de bijbehorende aula. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor twee verschillende aannemers, wat iets zegt over het vertrouwen van klanten in de kwaliteit die wij bieden. Na afronding zullen ook deze projecten terug te vinden zijn op onze projectenpagina.