December 2017

Voor Roofcon zijn het positieve tijden. Ons bedrijf is sterk groeiende en ons klantenbestand breidt zich in rap tempo uit. Ondanks deze groei willen wij onze opdrachtgevers natuurlijk de kwaliteit blijven bieden die ze van ons gewend zijn.

We zijn daarom druk bezig ons bedrijf op uiteenlopende manieren verder te professionaliseren. Dat begint al bij de medewerkers, die we stimuleren om aanvullende opleidingen te volgen. Dat betekent niet alleen dat we op termijn over nieuwe keurmerken beschikken, maar ook dat we klanten nóg betere kwaliteit en service kunnen bieden. Hieraan hechten wij veel waarde.

Werkzaamheden in buitenland

Hoewel wij voornamelijk actief zijn in Nederland, voeren wij soms ook werkzaamheden uit in het buitenland. Zo vliegen wij binnenkort met een team van drie man sterk naar Estland, om daar te werken aan een tuincentrum met een oppervlakte van circa 1000 vierkante meter. Roofcon gaat hier een traditioneel tweelaagssysteem in bitumen plaatsen en daarnaast tevens isolatie aanbrengen.

Een spannende en uitdagende klus, vooral omdat het de eerste keer is dat we onze werkzaamheden zo ver van onze eigen vestigingsplaats verrichten. Het is dan ook een ervaring waar we erg naar uitkijken. In totaal gaan we twee keer langs bij deze klant: eerst twee weken voor de kerstvakantie en daarna nog één week erna.

Fijne feestdagen!

Nu we de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf hebben besproken, willen we van de gelegenheid gebruik maken om al onze klanten en relaties fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Wij kijken alvast uit naar 2018, waarin we met een uitgebreid team onze werkzaamheden nog beter en professioneler kunnen uitvoeren!