Beste wensen voor 2019!

Namens iedereen bij Roofcon wensen wij u een gezond en voorspoedig 2019!

We blikken terug op een jaar waarin er binnen ons bedrijf het nodige is veranderd. Zo hebben we een flinke groei doorgemaakt, nieuwe medewerkers aangenomen en zijn we verhuisd naar een andere en grotere bedrijfslocatie (Tinsteden 18 in Enschede).

Deze locatie stelt ons in staat om klanten prettiger te onthalen, meer voorraad op te slaan en zodoende sneller te leveren. De nieuwe vestiging bevalt zeer goed en vormt een stabiele basis voor verdere groei in de komende jaren.

Nieuwe collega’s aan de slag bij Roofcon

In 2019 richten we ons bij Roofcon op verdere uitbreiding en kwaliteitsverbetering. Vermeldenswaardig in dit kader is de recente overname van een ander bedrijf. De bedrijfsovername betekent dat 3 nieuwe collega’s ons team vanaf 1 maart officieel gaan versterken. In de tussentijd handelen zij lopende projecten onder de huidige bedrijfsnaam af, zodat de overgang rond maart feilloos zal verlopen.

Kwaliteitsverbetering voor onze klanten

Naast extra capaciteit, brengen de nieuwe collega’s ook veel kennis en ervaring met zich mee. Hierdoor kunnen wij onze klanten bij Roofcon nog beter van dienst zijn. Dat is namelijk onze belangrijkste doelstelling voor 2019. We streven naar nóg lagere foutpercentages – 0% is altijd het streven – en daarnaast een hogere kwaliteit van dienstverlening voor onze klanten.

Tot slot zetten wij in 2019 in op langdurige samenwerking met betrouwbare partners. We kijken uit naar de mooie projecten die we dit jaar mogen verzorgen. Vanaf nu houden we u met maandelijkse artikelen op de hoogte van de voortgang rondom werkzaamheden.